Puretech Hakkında

Ürünler;

Puretech markası oluşturulduğu günden itibaren ürettirdiği ürünleri ülkemizdeki en kaliteli ürünler arasında yer almayı hedeflemektedir. Stoklarımızın güçlülüğü, ürünlere istediğiniz zamanda ulaşabilmeniz ile Türkiye’de toptan su arıtma cihazı alma sorununu ortadan kaldırmaktadır.

Teknik Servis;

Su arıtma sistemleri sağlıklı su üretebilmeyi sahip olduğu teknolojiyle yapabilmektedir. Su arıtma cihazları kapsamlı bir sistem olduğundan satış yapan bayilerin arıtmanın her aşamasına hakim olması zordur. Puretech su arıtma cihazları her ne kadar kalitesini ispatlamış ve sorunsuz bir cihaz olsa da dış etkenler veya kullanıcı hatalarından kaynaklanan her sorunda su arıtma sektöründe yıllardır çalışan yetkili servislerimizle teknik servis konusunda her daim yardımcınız olmayı görevimiz biliriz.

Müşteri İlişkisi ve Müşteri Memnuniyeti

Puretech olarak, müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile müşterilerimizin sorularına en hızlı ve açık şekilde cevap vermek, servis kalitemizi ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutabilmek adına su arıtma alanında uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz. Müşterilerimizin bilgi ihtiyaçlarını ve sipariş taleplerini karşılamak, ürün veya teknik destek ile ilgili detaylı olarak yardımcı olmak, sorulara yanıt vermek, gelen öneri ve şikayetleri değerlendirerek taleplere mümkün olan en kısa zamanda cevap vermek, beklentilerin üzerinde bir kaliteyle hizmet sunmak öncelikli amacımızdır.

About the author

×

Puretech WhatsApp İletişim Hattı

× Whatsapp İletişim